Nostalgische zondagavond

Gepresenteerd door Dj Mutsy

Gepland op

Zondag 19:00 21:00

Hits uit den ouden doosch

DJ Mutsy (Sandra) uit Enschede en de vrouw van Jodelkip neemt de luisteraars graag mee terug naar de tijd van weleer met muziek uit de oude doos. Tevens houdt zij zich bezig met het shownieuws en schrijft meestal de teksten voor de website.

Mutsy is sinds de zomer van 1990 al een groot fan van de Vlaamse Erik van Neygen en Sanne, die ze inmiddels ook een aantal keer heeft mogen begroeten.
In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar poezenkindjes en vind ze het heerlijk om brieven te schrijven of weg te dromen met een goed boek op de bank.


Lees verder

Nostalgische zondagavond Crew

DJ Jodelkip (Jürgen) uit Enschede, is de oprichter van de Muziekmolen. Na bij andere zenders te hebben gedraaid waar hij regelmatig tegen strijdende dj's aan liep, besloot hij dat het anders moest en anders kon en werd de Muziekmolen geboren.

DJ Mutsy (Sandra) uit Enschede en de vrouw van Jodelkip neemt de luisteraars graag mee terug naar de tijd van weleer met muziek uit de oude doos. Tevens houdt zij zich bezig met het shownieuws en schrijft meestal de teksten voor de website. Mutsy is sinds de zomer van 1990 al een groot fan van […]


Huidig nummer

Titel

Artiest

Loading...